Anlægning af have og andre grønne områder

Vi er servicemindede og har fokus på kunderne

​Ønsker du professionel hjælp til anlægning af have? Så lad os hjælpe dig med haven. Hos PL Entreprenør ApS anlægger vi haver for private og erhverv i blandt andet Sorø, Næstved, Ringsted og alle andre steder på Sjælland.

Vi lægger vægt på at være servicemindede og have fokus på hver enkelt kunde. Derfor holder vi altid vores aftaler, og det gælder også tidsplanerne. Samtidig er vi hurtige til at starte nye opgaver op.

Vi anlægger alt fra græs til bede, buske og træer

​Vi laver alle former for anlægsarbejde, herunder anlæg af have og andre grønne områder. Det kan være i forbindelse med nybyggeri eller tilbyggeri, men det kan også være en renovering af et ældre haveanlæg.

Vi kan lægge fliser i indkørslen eller på terrassen. Vi kan også lave havestier, fortove og parkeringspladser. Derudover kan vi anlægge en græsplæne og plante blomsterbede, buske og træer med videre.

Vi tilbyder råd og vejledning ved anlægning af have, hvor alt fra skitse til det færdige resultat udføres i en tæt dialog med dig. Dermed kan du være sikker på, at det bliver præcis, som du ønsker dig.

Få et uforpligtende tilbud på anlægning af have

Du er velkommen til at høre mere om vores ydelser og priser, og du er også velkommen til at få en snak med en anlægsgartner om dine ønsker og behov. Vi kommer naturligvis gerne ud for at se nærmere på haven. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for anlægning af have.

Kontakt os

​Har du en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Kundefokuseret og serviceminded

Hold​e aftaler - og holder tiden!

Hur​tig til at rykke ud og sætte i gang​

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

PL Entreprenør ApS

Abelstykket 2, 4180 Sorø

CVR: 42517542

Kontaktoplysninger

Telefon: 30 36 26 86

E-mail: info@pl-e.dk

Telefontider

Mandag - fredag: døgnåbent

Lørdag og søndag: døgnåbent