Anlægsarbejde der er til at regne med

Vi arbejder for private og erhverv på hele Sjælland

Er det blevet tid til at forkæle børnene med en nedgravet trampolin i haven, skal du have lagt en ny belægning på terrassen, eller har du brug for hjælp til anlægning af have? Så lad os hos PL Entreprenør ApS hjælpe dig med dit anlægsarbejde.

Vi arbejder som anlægsgartner for både private husejere og for en række forskellige typer erhvervskunder. Vi kører blandt andet ud til opgaver for kunder i Sorø, Næstved, Ringsted og omegn, men har du en opgave til os et andet sted på Sjælland, så kommer vi også gerne forbi din adresse.

Eksempler på hvordan vi kan hjælpe dig

Vi udfører mange forskellige former for have- og anlægsarbejde. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Vi tilbyder også støbning af fundamenter og armeret beton.

Vi overholder altid vores indgåede aftaler

Vi er en kundefokuseret og servicemindet virksomhed, der går højt op i at sikre vores kunder en god service. Derfor kan du altid regne med, at vi overholder alle vores indgåede aftaler, og at vi holder tiden, så dit anlægsarbejde er færdigt til den aftalte tid.

Hvad koster anlægsarbejde?

Vores priser på anlægsarbejde varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af, hvordan vi skal hjælpe dig, og hvor lang tid vi forventer, at din opgave vil komme til at tage. Vi beregner derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på dit anlægsarbejde. Du skal bare kontakte os for en indledende snak.

Vi har mulighed for at rykke hurtigt ud og sætte gang i arbejdet, når du har behov for det. Så står ungerne og tripper for at komme ud og hoppe i deres nye trampolin, eller haster det med belægningsarbejdet, skal du bare ringe til os. Vi leverer et professionelt resultat og en god service, der er til at regne med.

​Har du en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Kundefokuseret og serviceminded

Hold​e aftaler - og holder tiden!

Hur​tig til at rykke ud og sætte i gang​

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

PL Entreprenør ApS

Abelstykket 2, 4180 Sorø

CVR: 42517542

Kontaktoplysninger

Telefon: 30 36 26 86

E-mail: info@pl-e.dk

Telefontider

Mandag - fredag: døgnåbent

Lørdag og søndag: døgnåbent