Støbning af fundament udføres for private og erhverv

Vi støber fundamenter til store og små bygninger

Skal du have bygget et nyt hus eller sommerhus, eller er det et skur eller en garage, der er på tegnebrættet derhjemme? Hvis du har brug for hjælp til støbning af fundament til dit byggeri, hvad enten det er stort eller småt, så står vi hos PL Entreprenør ApS klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder vores hjælp i forbindelse med støbning og opbygning af fundament samt armeret beton til både private husejere og erhvervskunder. Vi kører ofte ud til støbearbejde for vores kunder i Næstved, Sorø, Ringsted og omegn, men vi kører også meget gerne ud til projekter på resten af Sjælland.

Vi udfører alt fra gravearbejdet til havearbejdet

Når du skal have støbt et fundament, skal du formentlig også have gravet ud til fundamentet først. Det kan vi selvfølgelig også hjælpe dig, ligesom vi kan hjælpe dig med reetablering og det afsluttende anlægsarbejde, når din bygning står færdig.

3 fordele ved at vælge os til dit støbearbejde

Ud over ovenstående er der især 3 fordele, som vi gerne vil fremhæve, at du kan glæde dig over, når du vælger at lade os stå for din støbning af fundament. Det er:

  1. ​Vi er servicemindede og kundefokuserede
  2. ​Vi lægger stor vægt på altid at overholde vores aftaler – og ikke mindst at holde tidsplanen
  3. ​Vi står klar til at rykke hurtigt ud og gå i gang med arbejdet, hvis du har brug for det

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på støbning af fundament

Uanset om du skal have støbt fundamentet til et lille skur i haven, eller om du skal have støbt fundamentet til et helt nyt hus, så hjælper vi dig gerne. Vi kan både udføre dit støbearbejde og den efterfølgende reetablering af området eller nyanlægning alt afhængigt af, hvad du har behov for.

Du skal bare kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på støbning af fundament, og hvad vi ellers skal hjælpe dig med. Vi tilbyder veludført arbejde til skarpe priser, og vi overholder altid vores aftaler. 

​Har du en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Kundefokuseret og serviceminded

Hold​e aftaler - og holder tiden!

Hur​tig til at rykke ud og sætte i gang​

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

PL Entreprenør ApS

Abelstykket 2, 4180 Sorø

CVR: 42517542

Kontaktoplysninger

Telefon: 30 36 26 86

E-mail: info@pl-e.dk

Telefontider

Mandag - fredag: døgnåbent

Lørdag og søndag: døgnåbent