Nedgravning af trampolin i haven

​Vi løser vores opgaver hurtigt og effektivt

​Ønsker du hjælp til nedgravning af trampolin? Så lad os grave den ned for dig. Hos PL Entreprenør ApS udfører vi alle former for gravearbejde for privat- og erhvervskunder i blandt andet Sorø, Næstved og Ringsted samt andre steder på Sjælland.

Vi er en serviceminded entreprenørvirksomhed, der altid har kunden i centrum. Vi holder naturligvis vores aftaler, ligesom vi holder tidsplanerne. Derudover er vi effektive og løser vores opgaver hurtigt.

Vi både graver og bortskaffer jorden

​Trampoliner er blevet populære, og mange vælger at grave dem ned. Dermed undgår naboen nysgerrige blikke fra de hoppende børn, og risikoen for faldulykker minimeres. Dertil kommer, at trampolinen ikke virker så voldsom i haven. Men det kan være en stor opgave at skulle grave hul til trampolin og eventuelt at bortskaffe jorden.

Vi tilbyder nedgravning af trampolin, uanset om den er stor eller lille. Vi hjælper også gerne med at finde det bedste sted i haven, så den kan gøre mest gavn. Derudover kan vi flytte den overskydende jord til et andet sted i haven, eller vi kan bortskaffe jorden på rette vis.

Få et tilbud på nedgravning af trampolin

​Kontakt os for at høre mere om rund eller firkantet trampolin-nedgravning. Vi tager gerne en snak i telefonen, og vi kommer også gerne forbi for at se nærmere på haven. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for nedgravning af trampolin og eventuel bortkørsel af jord.

Kontakt os

​Har du en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Kundefokuseret og serviceminded

Hold​e aftaler - og holder tiden!

Hur​tig til at rykke ud og sætte i gang​

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

PL Entreprenør ApS

Abelstykket 2, 4180 Sorø

CVR: 42517542

Kontaktoplysninger

Telefon: 30 36 26 86

E-mail: info@pl-e.dk

Telefontider

Mandag - fredag: døgnåbent

Lørdag og søndag: døgnåbent